AZ: Van Archie tot Zydeco op # POWERGEN19

New Orleans is de meest Europese van de Amerikaanse steden, een laaggelegen haven gesticht door de Fransen, gerund door de Spanjaarden voor een lange tijd een van Amerika’s meest populaire bestemmingen voor toeristen.

Het is het in- en uitgangspunt voor schepen op wereldwijde commerciële reizen van en naar de VS Het heeft grote banden met het transport van landbouw en energie.

Al deze punten, maar vooral de laatste, maken het een geweldige plek om POWERGEN International te hosten. Het evenement heeft genoten en veel gewonnen van de gebruikelijke bestemmingen Orlando en Las Vegas, maar voor het eerst in 12 jaar naar New Orleans komen is een zeldzame traktatie.

Zoals de Cajuns en de Cars soms zeggen, laat de goede tijden rollen, maar let op je Ps en Qs in de Crescent City. We hebben dat laatste deel gemaakt, maar het is waar dat New Orleans een A tot Z van eten, muziek en leuke kansen biedt. Je moet het gewoon tussen de boeien, jongens en meisjes houden.

Hieronder staat een ietwat geordende alfabetsoep van wat POWERGEN bedoelt als het deze week in de stad komt. Beschouw dit als een ‘lagniappe’, of wat locals soms zeggen als ‘een beetje extra’.

A is voor Archie Manning, de legende van New Orleans en de voetbalzaal van famer die dinsdag de keynote-spreker van POWERGEN zal zijn. Kom voorbereid op verhalen over familie, leiderschap, zijn eigen carrière, het overwinnen van tragedie en, ja, zijn beroemde quarterback-zonen.

B is voor Better Balance, de  woensdagmiddag  waar geweldige vrouwen in de energiesector worden geëerd. Het zouden ook  Boiler Code en Beignets kunnen zijn ,  gesponsord door exposant Clark-Reliance om professionals en partners van planten de kans te geven om koffie te drinken, suikerpasta’s en de nieuwste industriestandaarden.

C is conventionele stroom en kolengestookte generatie, zoals in het heden en de toekomst van beide. POWERGEN biedt niet minder dan vijf topconferenties en hubs voor deze onderwerpen.

D is voor gedecentraliseerde energie. Ja, het evenement heeft tal van operatiesessies van energiecentrales, maar het is ook sterk in doorbraken in  energieopslag , microgrids en on-site power. Als het genereert, vereren we.

E is voor Entergy Corp., het  hosthulpprogramma van POWERGEN . Entergy verwelkomt niet alleen meer dan 10.000 bezoekers in zijn geboortestad New Orleans, maar draagt ​​ook een woensdag-keynote spreker bij in COO Paul Hinnenkamp, ​​andere sessiesprekers en rondleidingen door zijn proefproject in St. Charles voor gasgestookte centrales en zonne-opslag.

F is voor de Franse wijk. Maak een korte wandeling en je bent er zo. Het beste in eten, muziek en mensen kijken. Maar F kan ook voor de vloer, zoals in de  180.000 vierkante voet tentoonstellingsruimte  met meer dan 800 bedrijven, zes Knowledge Hubs en veel netwerk-vergaderruimte via onze MATCH! en Connect-aanbiedingen.

G is voor Gas,  het snelst groeiende deel van de mix voor elektriciteitsopwekking. POWERGEN heeft een Natural Gas Knowledge Hub met technische inhoud maar ook toekomstgerichte gesprekken over de potentiële impact van LNG op de wereldwijde energieopwekking. Boven zal het ook het topspoor hebben over gasgestookte turbines en fabrieken.

H is voor waterstof. Is dit het volgende, koolstofvrije hoofdstuk in het turbine-energieverhaal? Presentatoren van grote energiebedrijven zullen in verschillende sessies praten over elektrolyse en waterstof, terwijl het Italiaanse handelsagentschap ook een speciale sessie dinsdag sponsort op  “De toekomst van waterstof en de energie-industrie”.

Ik ben voor ingewijden!  POWERGEN is er trots op honderden gevestigde industriële bedrijven te hebben betrokken, maar wil ook een broedplaats zijn voor startups. Acht van hen zullen dinsdag strijden om de gunst van deskundige juryleden in stand 800. Wie zijn de volgende innovators die hier voor het eerst bekend werden gemaakt? De  ingewijde!  winnaars worden woensdag bekendgemaakt.

J is voor jazz.  Dat vind je in clubs in Bourbon Street, Frenchman Street en verder. Je zou het zelfs live kunnen horen in het Morial Conventional Center in POWERGEN. Wacht en luister.

K is voor kennis. Meer dan 90 sessies in totaal, met ongeveer 130 deskundige sprekers, zijn beschikbaar van maandag tot en met donderdag. We hebben het over zeven Summit-tracks, bijna 70 Knowledge Hub-sessies, drie Mega-Sessions, drie keynote-sprekers (waaronder Chris Moser, hoofd operaties bij NRG Energy), vijf evenementen op dezelfde locatie met insiders van stroomopwekking uit bijna een dozijn landen . Gooi maandag naar POWERGEN University en je hebt ongeveer 100 uur content waaruit je kunt kiezen. Misschien zou K ook moeten staan ​​voor Komprehensive … maar we zouden van de spellingles af raken.

L is voor grootschalig. Geen enkele andere jaarlijkse conferentie over stroomopwekking geeft zoveel nutsprojecten en standpunten weer als POWERGEN. Of het nu gaat om een ​​nieuw leven ingeblazen gasgestookte fabriek in Zuid-Texas of een enorme microgrid voor een varkensvleesverwerkingsfabriek in Mexico, of een microgrid cluster in Chicago … of … fietsen door de moderne kolengestookte fabriek, de casestudy’s gaan groot voordat ze naar huis gaan.

M is voor megasessies. POWERGEN heeft drie:  1) Een blik op kansen en uitdagingen op microgrid woensdagmiddag, met Duke Energy, ComEd en Schweitzer Engineering Laboratories; 2) trends in kapitaalprojecten en overzicht van industriële informatiebronnen, gericht op energie- en energiecentrales; en 3) een overzicht op hoog niveau over alle sectoren van Black & Veatch, Mitsubishi Hitachi Power Systems en Ameresco. Deze leiders zullen inzichten bieden over gasgestookte energie, energieopslag, EPC-trends en meer.

N is voor netwerken.  Meet and greet is zijn eigen industrie bij POWERGEN. Elke bezoeker kan rondlopen op de tentoonstellingsvloer en wordt gefascineerd, bijna overweldigd door alle gesprekken die gaande zijn, en toch is er meer in  MATCH! , Netwerken op taprecepties, krachtig Young Professionals Happy Hour, de aannemers kruipen, ontbijtrondetafels, de eerder genoemde lunch voor een beter evenwicht en het dinsdagfeest in Mardi Gras World, gesponsord door POWERGEN-moeder Clarion Energy. Mardi Gras World is waar de praalwagens worden gemaakt. Het is groots.

O is voor het optimaliseren van installatieprestaties en  on-site power, twee van de grootste redenen om POWERGEN in de eerste plaats te hebben. Deze Summit-tracks bieden sessies gericht op  O & M-uitdagingen,  best practices, innovatie, warmtekrachtkoppeling en nog veel meer.

P is bedoeld. Nee, dat is niet de pakkende of oubollige naam van een programma, maar de kern van waarom mensen naar het evenement komen. Potentiële klanten ontmoeten, nieuwe partnerships aangaan, oude vriendschappen vernieuwen en de nieuwste kennis opdoen in de branche waar ze van houden – daarom komen mensen naar POWERGEN.

Q staat voor kwaliteit. Een thema hier de laatste tijd? Dit is waar bezoekers naar streven, of het nu gaat om lucht en water, energie-efficiëntie, capaciteitsfactoren, veiligheid, data en service. Kwalitatieve mensen leren kennen is ook een netto winst.

R is voor hernieuwbare energiebronnen.  POWERGEN is al lang gericht op conventionele stroom, maar ziet ook de toekomst. Wind- en zonnecapaciteit groeit met honderden GW zo veel van de wereld races om CO2-uitstoot te verminderen of beperken in de nasleep van klimaatverandering. POWERGEN zal Knowledge Hub-sessies houden in wind op  land en op zee, evenals zonne-inhoud.  Ondertussen biedt de nabijgelegen  Hydropower Hub  twee dagen diepe duiken in de oorspronkelijke hernieuwbare energiebron.

S is voor sociale media.  # POWERGEN19. Hashtag, jij bent het. Weet het. Hou ervan. Gebruik het. Alstublieft.

T is voor turbines.  Ze zorgen er nog steeds voor dat veel van de wereld rondgaat, mensen. Industriegiganten Siemens, Mitsubishi Hitachi Power Systems, Doosan Heavy Industries, Ansaldo Energia en GE zullen allemaal worden betrokken, hetzij als presentatoren of exposanten of beide.

U is voor hulpprogramma’s.  Bijna 100 stroomgeneratoren zullen mensen naar New Orleans sturen. Meer dan 30  zullen sprekers zijn van nutsbedrijven zoals Southern Co., Duke, Avista, Cleco. Entergy, ComEd, NRG, Salt River Project en nog veel meer. U is ook voor universiteiten. Dit is misschien ongekend voor POWERGEN en biedt energiesessies van experts van Tulane, New Orleans en Texas Tech University. Klasse is binnenkort in sessie.

V is voor stemmen.  Velen zijn te horen in de gangen van het Morial Convention Center, in tentoonstellingshokjes, vergaderzalen, hubs en restaurants. En ze zullen het hebben over hoe de stroomopwekkingssector steeds beter, schoner, betrouwbaarder en levendiger kan worden gemaakt. Later zullen ze praten over waar drankjes en diner te krijgen … en het verbeteren van de kracht. Dialoog is goed.

W is voor wind.  Dit is de utiliteitsschaal die duurzame energie het snelst groeit. Blij met Southwestern Electric Power Co., Mercom Capital, Enel Green Power, Black & Veatch, National Offshore Wind Research and Development Consortium, National Ocean Industries Association, New York State Energy Research and Development Authority, Wood, Ameresco en Synergy Project Solutions.

X is voor… nou, dit is een moeilijke. X markeert de plek, maar het begint niet heel veel woorden, behalve xylofoon. OK, X is het Romeinse cijfer voor 10, zoals het aantal bedrijven dat  POWERGEN’s topsponsor is . FPT Powertrain Technologies, AECOM, Power Solutions International-Weichai, Aska Power Generation, Black & Veatch, ABB, Uniper, Travellers Alliance Group, John Cockerill en het Italiaanse handelsagentschap. We denken dat ze behoorlijk Xcellent zijn.

Y is voor Y, vraag Y?  Wat er in New Orleans gebeurt, blijft in New Orleans … grapje. Wees veilig en slim.

Z is voor Zydeco, want in New Orleans komt het allemaal terug op muziek. Jazz is beter bekend, maar deze combinatie van piano, accordeon en wasbordritmes is ook te vinden in verschillende clubs in de stad. En het helpt ons deze reis door het alfabet af te ronden. Nu weet je het…

Ik hoop je over een paar dagen te zien waar we ze samen opnieuw kunnen voordragen bij  POWERGEN International.